Upc
UPC
Postbus 80900
1005 DA Amsterdam

Internet aanbieder UPC

UPC, ofwel United-Pan European Communications is een internet aanbieder uit Nederland. UPC is een dochteronderneming van Liberty Global Inc. en voorziet ongeveer 2 miljoen huishoudens in Nederland van analoge of digitale televisie, telefoon of internet. UPC is in de jaren 90 ontstaan doordat diverse grote kabelbedrijven opgingen in 1 groot bedrijf. Zo zijn bijvoorbeeld het Amsterdamse kabelbedrijf A2000, Combivisie, Kabelnet en Eneco K&T opgegaan in UPC. Op www.upc.nl vind je het complete overzicht van bedrijven dat is opgegaan in UPC.

UPC Internet

UPC.nl had in 2008 als kabelbedrijf een primeur door als eerste in Europa gebruik te gaan maken van een nieuwe kabelstandaard te weten EuroDocsis 3.0 Dankzij deze technologie kon UPC.nl snelheden halen via de kabel die normaal gesproken alleen via glasvezel worden gehaald. Deze nieuwe technologie vind je terug in het UPC Fiber Power Internet abonnement. Als gebruiker kun je kiezen voor snelheden van 25 Mbps, 50 Mbps of 100 Mbps.

UPC Telefoon

UPC.nl biedt 3 verschillende telefoonabonnementen aan. Het standaard Bellen abonnement, dit is een abonnement waarmee de gebruiker gewoon betaald voor de tijd dat hij of zij belt. Verder is er het Bellen onbeperkt Avond en Weekend abonnement. Hiermee kun je ís avonds en in het weekend onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Tevens kun je hiermee ís avonds en in het weekend onbeperkt bellen naar vaste nummers in Europa. Tot slot is het Bellen altijd onbeperkt abonnement. Met dit abonnement kun je altijd onbeperkt bellen naar vaste nummers en mobiele nummers in Nederland en vaste nummers in Europa.

UPC Televisie

UPC biedt zowel digitale als analoge televisie aan. Analoge televisie zal door UPC na 2012 langzaam maar zeker worden vermindert. Wil je gebruik maken van digitale televisie van UPC dan moet je een televisie met een CI+ slot hebben of een Mediabox van UPC. Daarnaast heeft UPC sinds kort ook het UPC Horizon systeem. Horizon is een systeem waardoor je overal in het huis digitale televisie van UPC kunt bekijken, op je smartphone, tablet of televisie.


De goedkoopste Upc abonnementen


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ipv/public_html/providerinfopagina.php on line 165

» Bekijk en vergelijk alle Upc abonnementen

Upc Nieuws

Internetaanbieder UPC 2e qua internetsnelheid

woensdag 10 september 2014

UPC-klanten hadden in juli de op een na snelste internetverbinding in Nederland. Dit komt neer op een snelheid van 57 MB/s. Internetprovider UPC maakt iedere maand op basis van gegevens van www.speedtest.net een overzicht van de internetproviders met het snelste internet.

Lees verder over "Internetaanbieder UPC 2e qua internetsnelheid"
Meer nieuws in het Internet Providers Vergelijken Nieuwsarchief