Tmobile
T-Mobile Klantenservice BV
Postbus 16272
2500 BG Den Haag

Internet aanbieder T-Mobile

T-Mobile is een onderdeel van het Duitse Deutsche Telekom. In 2007 heeft T-Mobile het bedrijf Orange Nederland overgenomen. T-Mobile.nl werd hiermee gelijk de tweede internetprovider, qua grootte, in Nederland. In 2008 werd de naam Orange vervangen door T-Mobile. Wil je meer weten over de historie van T-Mobile kijk dan op www.t-mobile.nl. T-Mobile biedt in Nederland zowel Internet- als Telefonie en Televisie abonnementen aan.

T-Mobile Internet

Het assortiment Internetabonnementen van T-Mobile is vrij groot. Het goedkoopste abonnement, het Goedkoop Internet abonnement heeft een maximale internetsnelheid van 4Mbps, dit abonnement is dus ideaal voor degenen die weinig van het internet gebruik maken maar wel een internetverbinding willen hebben. Het Snel Internet abonnement gaat tot snelheden van 20Mbps. Daarnaast heeft T-Mobile nog twee zwaardere pakketten, het Fiberfast en het Fiberfast Ultra abonnement. Die eerste gaat tot 30Mbps en de Ultra versie tot 60Mbps.

T-Mobile Telefonie

Telefonie van T-Mobile is alleen te bestellen in combinatiepakketten. Zo is er het Bellen abonnement waarbij je per minuut betaald. Ideaal voor degene die weinig belt. Daarnaast is er het Bellen Vaak abonnement, een abonnement waarbij je gratis naar alle mobiele nummers van T-Mobile in Nederland kunt bellen + gratis bellen naar alle vaste nummers in Nederland.

T-Mobile Televisie

Het T-Mobile Digitale TV abonnement bevat 27 televisie- en 22 radiozenders. Wil je ook programma’s kunnen pauzeren en opnemen dan biedt T-Mobile.nl je de mogelijkheid om deze optie er extra bij te bestellen.


De goedkoopste Tmobile abonnementen


Internet abonnement
tmobile
T-Mobile Thuis - internet
  • Datalimiet: onbeperkt
  • Downloadsnelheid in Mbps: 20
  • Uploadsnelheid in Mbps: 1
1 resultaat
vanaf
€ 27.00Internet + Telefoon abonnement
tmobile
T-Mobile Thuis - internet en bellen
  • Datalimiet: fair use
  • Downloadsnelheid in Mbps: 20
  • Uploadsnelheid in Mbps: 2
1 resultaat
vanaf
€ 29.50Internet + Televisie abonnement
tmobile
T-Mobile Thuis - internet en tv
  • Datalimiet: onbeperkt
  • Downloadsnelheid in Mbps: 30
  • Uploadsnelheid in Mbps: 3
1 resultaat
vanaf
€ 42.00» Bekijk en vergelijk alle Tmobile abonnementen

Tmobile Nieuws