Aantal internet-abonnementen groeit voor internetprovider Ziggo

De internet provider groeide in vergelijking met het vorige kwartaal aanzienlijk in internetabonnementen

woensdag 16 april 2014

Maar de explosieve groei werd gerealiseerd met Ziggo Mobiel, de mobiele provider. In het laatste kwartaal zijn er 2 keer zoveel mobiele Ziggo-bellers bij gekomen. 

Ziggo Mobiel

De nieuwe mobiele tak van Ziggo heeft in het afgelopen kwartaal 30 duizend klanten bij gekregen. Een verdubbeling van het totale aantal. Dit komt door het scherpe tarief voor sim only-abonnementen, maar ook de voordelige aanbieding voor bestaande klanten.  

Alles-in-een

Meer dan de helft van de Ziggo-klanten heeft een triple-play abonnement, met andere woorden; internet, televisie en telefonie van Ziggo. Ook het aantal alles-in-eenklanten groeide. Maar ook de losse televisieabonnementen namen toe. 

 

Ziggo en Vodafone

Ziggo biedt de mobiele telefonie abonnementen aan via het netwerk van Vodafone, eerst alleen maar voor laptops, maar nu ook smartphones. Door de overname door UPC blijft de naam Ziggo bestaan, en zo ook Ziggo Mobiel en zullen er nog veel meer klanten bijkomen voor deze internetaanbieder. 

 

Deze internetprovider vergelijken met anderen? Dan kan bij InternetProvidersVergelijken.nl zodat u het abonnement kiest wat bij u past.