Internetaanbieder UPC 2e qua internetsnelheid

UPC-klanten hadden in juli de op een na snelste internetverbinding in Nederland.

woensdag 10 september 2014

UPC-klanten hadden in juli de op een na snelste internetverbinding in Nederland. Dit komt neer op een snelheid van 57 MB/s. Internetprovider UPC maakt iedere maand op basis van gegevens van www.speedtest.net een overzicht van de internetproviders met het snelste internet.

Invloed op je internetsnelheid

De resultaten zijn gebaseerd op een internetsnelheden via een vaste verbinding of via wifi. Je abonnement en het gebruik van wifi hebben invloed op je internetsnelheid. Verder kan de leeftijd van je apparaten, de bekabeling in huis en je netwerkkaart natuurlijk van invloed zijn op de snelheid waarmee je streamt, internet, of Netflix kijkt. Verbeter je internetervaring door gebruik te maken van goede apparaten en verbeter de bekabeling in huis.

UPC investeert

Aangezien je internetsnelheid van levensbelang is geworden gaat UPC investeren in goede voorlichting en als je dat wilt, stuurt de internprovider een monteur langs om je netwerk te verbeteren.

Internetproviders vergelijken

Daarnaast gaat UPC een overzicht van gemiddelde downloadsnelheid per internetprovider op de website plaatsen. Dat is gemakkelijk internetproivders vergelijken.