Op 3 mobiele apparaten interactieve Tele2 tv kijken

Nooit meer ruzie om de afstandsbediening dankzij de nieuw ontwikkelde app

maandag 19 januari 2015

Online TV-app

Heb je geen zin om te kijken naar Boer zoekt Vrouw, of StudioSport? En heb je interactieve televisie van de Tele2? Download dan nu de Online Tv-app waarmee je op tot 3 mobiele apparaten tv kunt kijken. Zo hoef je nooit meer ruzie te maken om de afstandsbediening. Lekker ongestoord live tv overal en wanneer je maar wilt. De app biedt toegang tot 14 populaire tv-zenders en is nu te downloaden van iTunes en is binnenkort voor Android-apparten beschikbaar. 

In overleg met klanten

Tele2-klanten zijn nauw betrokken geweest bij het opzetten van de app. Zo is het gebruik van de app vooral onder de loop gehouden. Zo is het heel makkelijk door een gids bladeren en kun je kiezen voor een zender of een programma. 

Zenderaanbod

Het zenderaanbod bestaat nu uit NPO1, 2 en 3, RTL4, 5, 7 en 8, SBS6 en 9, Veronica, Net5, Fox, 24Kitchen en National Geographic Channel. De app is beschikbaar voor alle DSL- en glasvezelklanten van Tele2 die gebruik maken van interactieve TV. Je krijgt direct toegang tot app met de inloggegevens van je MijnTele2-account.