Kpn
KPN
Postbus 30000
2500 GA Den Haag

Internet aanbieder KPN

KPN, of wel de Koninklijke KPN NV, is een echt Nederlands bedrijf. Waar KPN vroeger bekend was van de analoge telefonie daar is het tegenwoordig druk bezig om een goede plek in de Internet en digitale Televisie en telefonie markt te veroveren. Het bedrijf is ontstaan halverwege de 19e eeuw. Sinds 1989 is KPN (toen nog PTT) verzelfstandigd, tot die tijd was het een staatsbedrijf. Meer informatie over kpn.com kun je vinden op www.kpn.com. Momenteel biedt KPN.com zowel Internet als telefonie en televisie abonnementen aan.

KPN Telefonie

KPN heeft diverse telefonie-abonnementen zoals het BelVrij altijd abonnement. Met dit abonnement bel je altijd gratis naar Nederlandse vaste en mobiele nummers. Wil je alleen gratis bellen in het weekend en ís avonds dan is er het BelVrij Avond & Weekend abonnement. Tot slot is er het BelVrij weekend abonnement waarmee je alleen in het weekend gratis belt.

KPN Internet

KPN heeft 3 verschillende internetabonnementen, het Instap abonnement, het Standaard en het premium abonnement. Het verschil tussen deze abonnementen zit in de snelheid. Dit varieert van 8Mbps voor het Instap abonnement tot 80Mbps voor het Premium abonnement.

KPN Televisie

Standaard krijg je bij interactieve tv van KPN.com meer dan 60 tv en 90 radiozenders. Ook KPN biedt de mogelijkheid om het pakket uit te breiden met extra zenders. Tevens kunnen er modules zoals het Opnemen Pakket en het HD extra Pakket worden toegevoegd.


De goedkoopste Kpn abonnementen


Internet abonnement
KPN
KPN Basis internet
  • Datalimiet: onbeperkt
  • Downloadsnelheid in Mbps: 10
  • Uploadsnelheid in Mbps: 1
1 resultaat
vanaf
€ 41.50Internet + Telefoon abonnement
KPN
KPN internet + bellen
  • Datalimiet: onbeperkt
  • Downloadsnelheid in Mbps: 10
  • Uploadsnelheid in Mbps: 3
1 resultaat
vanaf
€ 41.50Internet + Televisie + Telefoon abonnement
KPN
KPN Glasvezel
  • Datalimiet: onbeperkt
  • Downloadsnelheid in Mbps: 50
  • Uploadsnelheid in Mbps: 50
1 resultaat
vanaf
€ 41.50» Bekijk en vergelijk alle Kpn abonnementen

Kpn Nieuws

Recht op vergoeding na KPN storing

maandag 05 september 2016
Recht op vergoeding KPNAfgelopen zaterdag moesten klanten van de internetprovider KPN het 6 uur lang zonder internet doen. Vaste internet, bellen en andere diensten deden het niet. Erom frustrerend, want je betaalt er wel voor. Heb je dan recht op vergoeding?
Lees verder over "Recht op vergoeding na KPN storing"

Kijk vanaf nu Play van KPN op 2 apparaten tegelijkertijd

vrijdag 22 juli 2016

Op 22 juli 2016 heeft internetprovider KPN laten weten dat het vanaf nu mogelijk is gebruik te maken van Play van KPN op 2 apparaten tegelijk. Dit geldt voor alle huidige KPN abonnementen met de tv-dienst.

Lees verder over "Kijk vanaf nu Play van KPN op 2 apparaten tegelijkertijd"