Tele2
Tele2
Postbus 22697
1100 DD Amsterdam

Internet aanbieder Tele2

Tele2, de internet aanbieder uit Zweden, is al opgericht in 1993. Momenteel is Tele2 aanwezig in 10 landen en levert het haar diensten aan meer dan 30 miljoen klanten. Tele2 verkoopt al breedband internetdiensten sinds 2003 en in 2005 was men de eerste in Nederland met IPTV. Wil je meer weten over tele2.nl dan kun je die informatie vinden op www.tele2.nl. tele2 biedt haar klanten Internet, Telefonie, Televisie en Mobiele telefonie aan.

Tele2 Internet

Internet van tele2.nl heeft een standaardsnelheid van 20Mbps. Men geeft je echter wel de mogelijkheid om een uitbreiding te kiezen zodat snelheden tot 50Mbps mogelijk zijn. Het internetabonnement is niet duur en heeft geen limiet, je krijgt dus onbeperkt internet.

Tele2 Televisie

Televisie via Tele2.nl is alleen mogelijk via een combinatiepakket. Het basispakket Internet en Televisie bevat meer dan 70 televisie- en radiozenders. Wil je HD televisie en Programma gemist dan kun je deze module aan het abonnement toevoegen. De derde optie is om ook Live televisie opnemen en pauzeren aan het abonnement toe te voegen. In dit laatste geval krijg je een Harddisk recorder ter waarde van 349,- in bruikleen.

Tele2 Telefonie

Ook telefonie via Tele2 is alleen mogelijk in een combinatiepakket. Je kunt hierbij kiezen voor een pakket met internet en bellen of voor een abonnement met internet, bellen en televisie. Standaard betaal je een bepaald bedrag per minuut maar je zou eventueel extra opties als onbeperkt bellen en / of met 50% korting bellen naar mobiel kunnen toevoegen.


De goedkoopste Tele2 abonnementen


Internet abonnement
Tele2
Tele2 internet
  • Datalimiet: fair use
  • Downloadsnelheid in Mbps: 20
  • Uploadsnelheid in Mbps: 1
1 resultaat
vanaf
€ 25.00Internet + Telefoon abonnement
Tele2
Tele2 Internet en Bellen
  • Datalimiet: fair use
  • Downloadsnelheid in Mbps: 20
  • Uploadsnelheid in Mbps: 1
1 resultaat
vanaf
€ 27.00Internet + Televisie abonnement
Tele2
Tele2 internet en tv
  • Datalimiet: 0
  • Downloadsnelheid in Mbps: 20
  • Uploadsnelheid in Mbps: 1000
1 resultaat
vanaf
€ 33.00» Bekijk en vergelijk alle Tele2 abonnementen

Tele2 Nieuws

Op 3 mobiele apparaten interactieve Tele2 tv kijken

maandag 19 januari 2015

Heb je geen zin om te kijken naar Boer zoekt Vrouw, of StudioSport? En heb je interactieve televisie van de Tele2? Download dan nu de Online Tv-app waarmee je op tot 3 mobiele apparaten tv kunt kijken. 

Lees verder over "Op 3 mobiele apparaten interactieve Tele2 tv kijken"
Meer nieuws in het Internet Providers Vergelijken Nieuwsarchief