Ziggo
Ziggo
Atoomweg 100
3542 AB Utrecht

Internet aanbieder Ziggo

Ziggo is Nederlands grootste kabeltelevisie aanbieder met meer dan 3 miljoen klanten. Deze 3 miljoen klanten hebben of Internet of telefonie of televisie of een combinatie van deze 3 producten. Ziggo bestaat eigenlijk nog niet zo lang, het bedrijf is ontstaan in 2008 doordat de providers @Home, Multikabel en Casema met elkaar fuseerden.

Ziggo Televisie

Ziggo biedt 3 verschillende televisiepakketten aan. Digitale televisie is hierbij overal als standaard genomen. Deze pakketten zijn bestaan uit 25 analoge zenders en daarbij 60, 90 of 120 digitale zenders. Het TV standaard pakket bestaat uit 25 analoge zenders + 60 digitale zenders, het TV Plus pakket bestaat uit 25 analoge zenders + 90 digitale zenders en het TV Extra pakket bestaat uit 25 analoge zenders + 120 digitale zenders. Vanzelfsprekend kun je deze pakketten aanvullen met extra aanvullende digitale zenders zoals Sport1 en Film1.

Ziggo Telefoon

Ook op telefoniegebied biedt Ziggo.nl de consument 3 pakketten aan. Ten eerste is er het telefonie Z1 Basis abonnement, dit abonnement geeft je de mogelijkheid om andere Ziggo klanten te bellen voor de helft van de prijs plus een hoogwaardige telefoniedienst tegen een redelijke prijs. Daarnaast is er het Telefonie Z1 VolopBellen Avond en Weekend abonnement. Met dit abonnement kun je in Nederland ís avonds en in het weekend onbeperkt gratis bellen naar vaste lijnen. Tot slot is er het Telefonie Z1 VolopBellen Altijd abonnement. Zoals de naam al aangeeft kun je met dit abonnement altijd onbeperkt gratis bellen naar vaste lijnen in Nederland en diverse andere landen.

Ziggo Internet

Internetten tot snelheden van wel 120 Mbps, dat is internet van Ziggo. Goede en snelle internetverbindingen dat is waar Ziggo voor staat. Op www.ziggo.nl vind je altijd de meest actuele informatie over de aangeboden internetsnelheden. Ook Ziggo.nl gaat met de tijd mee en past zo nu en dan de internetsnelheden aan zodat elk huishouden nog sneller internet heeft.


De goedkoopste Ziggo abonnementen


Internet + Televisie abonnement
Ziggo
Ziggo Internet Start en TV start
  • Datalimiet: onbeperkt
  • Downloadsnelheid in Mbps: 40
  • Uploadsnelheid in Mbps: 3
1 resultaat
vanaf
€ 37.78Internet + Televisie + Telefoon abonnement
Ziggo
Ziggo alles in 1 start
  • Datalimiet: onbeperkt
  • Downloadsnelheid in Mbps: 40
  • Uploadsnelheid in Mbps: 1
1 resultaat
vanaf
€ 42.71Internet + Televisie abonnement
Ziggo
Ziggo Internet complete en tv complete
  • Datalimiet: onbeperkt
  • Downloadsnelheid in Mbps: 200
  • Uploadsnelheid in Mbps: 9
1 resultaat
vanaf
€ 47.94» Bekijk en vergelijk alle Ziggo abonnementen

Ziggo Nieuws

Internetten via de kabel met de snelheid van glasvezel

woensdag 05 september 2018

Het klinkt als een fabeltje, maar VodafoneZiggo zegt dit vanaf 2020 aan haar klanten aan te kunnen bieden. De internetprovider zegt over 2 jaar niet alleen de downloadsnelheid op glasvezelniveau te krijgen,maar ook de uploadsnelheid. 

Lees verder over "Internetten via de kabel met de snelheid van glasvezel"

Bijna een miljoen klanten met VodafoneZiggo combi-abonnement

donderdag 09 augustus 2018

Bijna 960.000 huishoudens hebben in het afgelopen kwartaal zowel een mobiel als een televisie- of internetabonnement van VodafoneZiggo. Dat is 52% meer dan het jaar daarvoor.

Lees verder over "Bijna een miljoen klanten met VodafoneZiggo combi-abonnement"