Telfort
Telfort Internet
Postbus 217
2400 AE Alphen a/d Rijn

Internet aanbieder Telfort

De internet aanbieder Telfort is opgericht in 1996 als Joint Venture tussen de Nederlandse Spoorwegen en British Telecom(BT). In 2001, als BT inmiddels alleen eigenaar is van Telfort wordt de naam gewijzigd naar O2. In 2003 verkoopt BT de aandelen O2 aan een investeringsmaatschappij en wordt de naam weer gewijzigd naar Telfort (vanwege de goede naamsbekendheid). In 2005 neemt KPN Telfort over. In 2007 neemt KPN internet provider Tiscali over en verandert de naam van Tiscali in Telfort. Wil je meer weten over Telfort kijk dan op www.telfort.nl. Telfort.nl biedt naast Internet ook Interactieve TV en bellen aan.

Telfort Interactieve TV

Interactieve TV van Telfort kun je alleen bestellen in combinatie met Telfort Internet of in een alles-in-1 pakket. In het standaard abonnement zitten ruim 60 televisiezenders en Internet tot 30Mbps. De snelheid van het Internetabonnement kun je zelf aanpassen als je 30Mbps te weinig vindt. Programma gemist en het Live pauzeren van programma’s zit standaard bij de Interactieve TV van Telfort.

Telfort Telefonie

Telfort biedt een aantal mogelijkheden aan voor wat betreft het bellen. Het Bellen Standaard abonnement is een abonnement waarmee je voordelig naar vaste en mobiele nummers belt en met het Bellen Onbeperkt abonnement bel je gratis voor een vast bedrag per maand.

Telfort Internet

Telfort.nl heeft drie verschillende internetpakketten, het Internet Instap abonnement, het Internet Standaard abonnement en het Internet Extra abonnement. Het verschil in deze abonnementen zit hem puur in de snelheden. Het Instap pakket gaat tot snelheden van 8Mbps, het Standaardabonnement tot 30Mbps en met het Extra abonnement kun je snelheden tot 50Mbps bereiken.


De goedkoopste Telfort abonnementen


Internet abonnement
Telfort
Telfort Internet Standaard
  • Datalimiet: fair use
  • Downloadsnelheid in Mbps: 40
  • Uploadsnelheid in Mbps: 4
1 resultaat
vanaf
€ 30.00Internet + Telefoon abonnement
Telfort
Telfort internet en bellen
  • Datalimiet: fair use
  • Downloadsnelheid in Mbps: 40
  • Uploadsnelheid in Mbps: 4
1 resultaat
vanaf
€ 30.00» Bekijk en vergelijk alle Telfort abonnementen

Telfort Nieuws

Nieuwe Telfort glasvezelklanten krijgen verbeterde tv en sneller internet

dinsdag 06 januari 2015

Vanaf 5 januari 2015 krijg klanten van de internetprovider Telfort die voor glasvezel kiezen niet alleen een betere televisie-ervaring, maar ook een hogere internetsnelheid.

Lees verder over "Nieuwe Telfort glasvezelklanten krijgen verbeterde tv en sneller internet"

Telfort glasvezel in meer dan 400 plaatsen

zondag 05 mei 2013

In meer dan 400 plaatsen in Nederland is het vanaf nu mogelijk om gebruik te maken van Telfort Glasvezel internet. Fiber to the Home (FttH) is volgens Telfort het netwerk van de toekomst. De voordelen van glasvezel zijn dat je als gebruiker, voor wat betreft de snelheid, niet meer afhankelijk bent van het aantal gebruikers in de buurt. Daarnaast

Lees verder over "Telfort glasvezel in meer dan 400 plaatsen"
Meer nieuws in het Internet Providers Vergelijken Nieuwsarchief