Xs4all
XS4ALL
Teleportboulevard 121
Amsterdam

Internet aanbieder XS4ALL

XS4ALL is een dochteronderneming van KPN en is opgericht in 1993. Van oorsprong is het bedrijf een onderdeel van een hackersorganisatie. XS4ALL.nl staat bekend als eigenwijs en komt terug in de standpunten die het bedrijf, openlijk, durft in te nemen. Meer informatie over XS4ALL kun je vinden op www.xs4all.nl. Het bedrijf biedt Internet, telefoon en televisie abonnementen aan waarbij vooral betrouwbaarheid en kwaliteit belangrijk zijn.

XS4ALL Internet

XS4ALL biedt twee verschillende internetabonnementen aan waarbij het verschil in de snelheid zit. Het basis Internetabonnement geeft je een downloadsnelheid van 8Mbps terwijl het Extra Internetabonnement voorziet in een snelheid tot 40Mbps. Wil je nog sneller internet dan kan dat via een Glasvezelabonnement. Het Glas basis abonnement gaat tot 50Mbps en het Glas Extra pakket gaat tot 100Mbps.

XS4ALL Televisie

Het basis XS4ALL televisie abonnement heeft 60 televisiezenders en 99 radiozenders. Daarnaast kun je programma’s pauzeren en opnemen tot maar liefst 200 uur. Programma gemist (3 zenders) kun je gebruiken om programma’s tot 2 dagen terug te bekijken. Wil je meer zenders dan kun je extra tv-pakketten aanschaffen.

XS4ALL Telefonie

XS4ALL heeft 3 verschillende telefonie abonnementen. Het Basis bellen abonnement waarmee je gewoon per minuut betaald. Dan is er nog het Bellen Mobiel = Vast abonnement waarmee je voor één tarief belt naar vast of mobiel. Tot slot is er het Bellen onbeperkt abonnement waarmee je onbeperkt kunt bellen naar vaste nummers in Nederland, Belgie en Luxemburg.


De goedkoopste Xs4all abonnementen


Internet + Televisie abonnement
XS4ALL
Internet Televisie van XS4ALL compact
  • Datalimiet: onbeperkt
  • Downloadsnelheid in Mbps: 40
  • Uploadsnelheid in Mbps: 3
1 resultaat
vanaf
€ 43.50Internet + Televisie abonnement
XS4ALL
XS4ALL Glasvezel Basis 50 MB Internet en tv
  • Datalimiet: onbeperkt
  • Downloadsnelheid in Mbps: 50
  • Uploadsnelheid in Mbps: 50
1 resultaat
vanaf
€ 43.50Internet + Televisie abonnement
XS4ALL
XS4ALL Glasvezel Extra 100 MB Internet en tv
  • Datalimiet: onbeperkt
  • Downloadsnelheid in Mbps: 100
  • Uploadsnelheid in Mbps: 100
1 resultaat
vanaf
€ 44.00» Bekijk en vergelijk alle Xs4all abonnementen

Xs4all Nieuws

XS4ALL weer de beste alles in 1 internetprovider

maandag 07 mei 2018

Uit klantenonderzoek van de Consumentenbond is Xs4ALL weer verkozen tot de beste allround provider. Ieder kwartaal vraagt de Consumentenbond aan mensen om hun internetaanbieder te beoordelen. Dit kwartaal (eerste kwartaal 2018) kwam XS4ALL Glasvezel als beste uit de bus met een 8.3. De opvolgers zijn KPN Glasvezel, XS4ALL DSL, Telfort Glasvezel en ZeelandNet/DeltaKabel. 

Lees verder over "XS4ALL weer de beste alles in 1 internetprovider"

Klanten raden XS4ALL aan als beste internetprovider

maandag 12 februari 2018

Elke 6 maanden publiceert Telecompaper een ranglijst van internetproviders die het meeste worden aanbevolen door hun eigen klanten. Van de alles-in-1-klanten staat XS4ALL op 1, Kliksafe op 2, Delta op 3 en KPN op de 4e plek. Bijna 5.000 internetabonnees met een alles-in-1-abonnement (tv, vast internet en vaste telefonie) hebben meegedaan aan het onderzoek. Telecompaper heeft 10 triple play aanbieders meegenomen in het onderzoek.

Lees verder over "Klanten raden XS4ALL aan als beste internetprovider"
Meer nieuws in het Internet Providers Vergelijken Nieuwsarchief