Internet providers vergelijken
Vergelijk het lekker zelf

Hogere KPN-prijzen per 1 juli 2016

KPN verhoogt de prijzen voor internet, tv en bellen

Ben je klant van KPN? Dan wordt het misschien tijd dat voor internet providers vergelijken. Vanaf 1 juli 2016 ga je waarschijnlijk flink veel meer voor je abonnement betalen. KPN gaat de prijzen voor internetten, tv-abonnementen en bellen omhoog gooien. Hou rekening met prijsstijging van wel 2,50 euro per pakket per maand. De prijsstijging geldt niet alleen voor nieuwe klanten, maar ook voor bestaande KPN-klanten. KPN verantwoordt deze prijsverhoging om te kunnen investeren in het verbeteren van het netwerk.

KPN Interactieve TV

Tegenover de prijsverhoging stelt KPN dat er een aantal zenders aan het basispakket wordt toegevoegd: PassieLight, Rai Uno en History. In het pluspakket worden de zenders Crime & Investigation en AMC toegevoegd.

KPN telefonie

Heb je een vaste telefoonaansluiting? Dan ga je vanaf 1 augustus daar ook nog eens meer voor betalen. Met een BelBasis of BelVrij abonnement, een vaste aansluiting, zonder internet of televisie-abonnement ga je 10%: 11 cent ipv 10 cent.

Overstappen naar een andere internet provider

Ben je klant van KPN en zit je er over na te denken om over te stappen naar een andere internetprovider? Ga dan eens internet providers vergelijken. Er is vast wel een betere deal te vinden!