Internet providers vergelijken
Vergelijk het lekker zelf

Kijk vanaf nu Play van KPN op 2 apparaten tegelijkertijd

TV streaming dienst van KPN kun je nu gelijktijdig gebruiken

Op 22 juli 2016 heeft internetprovider KPN laten weten dat het vanaf nu mogelijk is gebruik te maken van Play van KPN op 2 apparaten tegelijk. Dit geldt voor alle huidige KPN abonnementen met de tv-dienst.

Play van KPN

De streaming tv van de internet aanbieder KPN is een volledige losstaande dienst. Ben je klant van KPN en heb je een televisie-abonnement? Dan kun je nu ook je smartphone en/of tablet gebruiken om televisie te kijken. Waar en wanneer je maar wilt: in de trein, op het strand of als je de Tour de France wilt volgen op je werk. Of dan kun je je eigen favoriete serie kijken wanneer de Eredivisie voetbalwedstrijden weer gaan beginnen.

Tv-zenders

Je kiest uit 26 populaire televisiezenders, waarvan 14 in Full HD. En ook zogenoemde On Demand-zenders kun je gebruiken via deze dienst. Alle zenders, ook de On Demand-diensten, worden zo snel mogelijk ook uitgezonden in haarscherp Full HD-kwaliteit.

Te gebruiken door klanten andere internetproviders

Het maakt gebruik van de gewone internetverbinding. Hierdoor kunnen ook klanten van andere internetproviders gebruik maken van Play van KPN. Heb je bijvoorbeeld een internetabonnement van Ziggo, dan kun je er alsnog gebruik van maken. En ook kun je op je mobiel of tablet kijken naar je favoriete televisiezenders.