Internet providers vergelijken
Vergelijk het lekker zelf

Klanten raden XS4ALL aan als beste internetprovider

Uit onderzoek van Telecompaper blijkt dat XS4ALL voor de 4e keer op rij het meeste aanbevolen wordt als internetprovider door zi

Triple-play klanten tevreden over XS4ALL

Elke 6 maanden publiceert Telecompaper een ranglijst van internetproviders die het meeste worden aanbevolen door hun eigen klanten. Van de alles-in-1-klanten staat XS4ALL op 1, Kliksafe op 2, Delta op 3 en KPN op de 4e plek. Bijna 5.000 internetabonnees met een alles-in-1-abonnement (tv, vast internet en vaste telefonie) hebben meegedaan aan het onderzoek. Telecompaper heeft 10 triple play aanbieders meegenomen in het onderzoek.

XS4ALL scoort op betrouwbaarheid

Meer dan 75% van de klanten van de internetprovider XS4ALL zou de aanbieder aanbevelen aan kennissen, familie, collega’s en vrienden. Kwaliteit van de verbinding, het bereik en betrouwbaarheid werden als redenen genoemd door de triple play klanten. 

Nieuw op de 2e plaats: Kliksafe

Bijna net zoveel als de grote concurrent scoort Kliksafe een 2e plek. 72% van hun alles-in-een-klanten zou Kliksafe als provider aanbevelen. Ze scoren vooral op klantenservice, medewerkers en betrouwbaarheid.

Zeeuwse aanbieder op 3

Delta heeft wel wat ingeboet in vergelijking met het onderzoek van een half jaar eerder. Maar met een score van 66% staat de internetprovider uit Zeeland op een respectabele 3e plek. 

Hekkensluiters top 5 internetproviders

KPN-klanten zijn het minst tevreden over de prijs van het abonnement en daarmee belandt KPN op een 4e plek met 65%. Telfort komt niet verder dan een score van 55%. Volgens Telfort-klanten kan de verbindingskwaliteit, de prijs en de reactietijd bij storingen beter.