Internet providers vergelijken
Vergelijk het lekker zelf

T-mobile biedt extra voordeel als je vast en mobiel internet afneemt

Als je klant bent van de internetprovider krijg je vanaf nu extra korting als je zowel een vast abonnement en een mobiel abonnement hebt bij T-Mobile. Naast extra korting krijg je meer voordeel: meer televisiezenders, hogere internetsnelheid en meer mobiele data. 

Concurrentiestrijd met KPN en Ziggo

T-Mobile volgt met dit klantvoordeel het voorbeeld van provider concurrenten VodafoneZiggo en KPN en wil de strijd aangaan met de grootste internetproviders van Nederland. Deze internetaanbieders hebben al langer dat je meer voordeel krijgt met een vast en mobiel abonnement. 

Unlimited Voordeel

Heb je een mobiel of vast abonnement bij T-Mobile? Dan doe je er verstandig aan om je abonnement aan te vullen, want bij afname van beide abonnementsvormen krijg je stapels korting en voordelen:

  • Snellere internetverbinding. Mocht dit op jouw adres niet mogelijk zijn, dan krijg je € 1 - € 5 korting afhankelijk van je pakket.
  • € 2,50 - € 6,50 korting op het mobiele abonnement
  • € 7,50 tegoed voor extra televisiepakketten, te besteden aan bv Film1, Ziggo Sport of iets vergelijkbaars.

Ook voordeel op meerdere mobiele abonnementen

Heeft iemand anders uit je gezin ook een mobiel T-Mobile abonnement? Of je huisgenoot? Dan kun je ook extra korting en voordeel krijgen. Daarbij is wel de voorwaarde dat het 2 abonnementen zijn op 1 adres. En wat krijg je dan?

  • Maandelijks 500 MB gratis extra data met een Basis Sim-abonnement 
  • Maandelijks 2 GB gratis extra data bij een Go-abonnement.
  • € 6,50 - € 12,50 korting per maand bij een Unlimited-abonnement (afhankelijk van de hoeveelheid abonnementen.