Internet providers vergelijken
Vergelijk het lekker zelf

Ziggo verkoopt geen mobiele internetabonnementen meer

Ziggo Mobiel stopt ermee

Internetprovider Ziggo is gestopt met het verkopen van mobiele abonnementen. Klanten die nu gebruik maken van Ziggo mobiel zullen binnenkort een aanbod krijgen voor een abonnement bij Vodafone. Sinds begin dit jaar zijn Vodafone en Ziggo samengegaan als een bedrijf: VodafoneZiggo.

Vanaf 18 april 2017 is te lezen op Ziggo dat ze geen mobiele abonnementen verkoop. Het argument? Omdat ze dus nu samen zijn met Vodafone, die van oorsprong al mobiele abonnementen verkoopt. Ziggo-klanten krijgen extra’s als ze een mobiel Vodafone-abonnement afnemen. Denk hierbij aan 5 euro korting per maand tijdens de looptijd van het mobiele abonnement, dubbel zoveel mobiele data of een extra tv-pakket. Vodafone en Ziggo zijn samengegaan om zo de concurrentie met KPN beter aan te gaan. 

Ziggo Mobiel

Dat Ziggo stopt met de verkoop van mobiele abonnementen betekent nog niet dat ze ook acuut stoppen met de mobiele service zelf. Je kunt gewoon gebruik blijven maken van je Ziggo Mobiel-abonnement. Waarschijnlijk zal je aanbieding krijgen om over te gaan naar Vodafone, maar welk aanbod dat zal zijn, is nog niet bekend.

Voordelen met Vodafone-abonnement

Het is misschien abrupt van de internetaanbieder om te stoppen de de verkoop van mobiele abonnementen, helemaal verrassend is het natuurlijk niet. VodafoneZiggo bood al een paar weken voordelen aan Ziggo-klanten aan als ze ook mobiele diensten van Vodafone zouden afnemen.

Non-Stop Gratis Extra’s

Het combivoordeel van een internet- en tv-abonnement bij Ziggo en een mobiel abonnement bij Vodafone heet Non-Stop Gratis Extra’s. Dit houdt in dat je het Veilig Online pakket en een extra tv-pakket krijgt bij Ziggo en dubbele mobiele data en 5 euro korting per maand bij Vodafone. Het begint te lijken op een geduchte concurrent voor KPN Compleet waarbij klanten ook veel extra’s en voordeel krijgen aangeboden als ze een mobiel, televisie en internetabonnement afnemen.